Menu
(0)
Search Varukorg

 

Välkommen till Grand Parfymeri - ett riktigt parfymeri!

Hos oss hittar du allt inom parfym, hudvård, makeup och hårvård. Vi är auktoriserad återförsäljare vilket innebär att vi endast säljer originalvaror av högsta kvalitet direkt från leverantör. Hos oss handlar du tryggt & säkert, och vår webshop är godkänd och certiferad av Trygg E-handel.

På Grand Parfymeri hjälper våra diplomerade hudterapeuter, makeup-artister, doftexperter och hudvårdsspecialister dig att finna produkterna som passar just dig och dina behov. Vi erbjuder ett brett sortiment från välkända varumärken, och arbetar för att vara först med det senaste samtidigt som vi värnar om våra klassiska produkter som aldrig går ur tiden.

Idag består Grand Parfymeri av tre fysiska butiker samt en webshop vilket gör att du handla hos oss dygnet runt. Vi arbetar varje dag för att göra just ditt besök till en härlig upplevelse med det lilla extra!

Personlig kundservice sedan år 1987

År 1913 slog det anrika varuhuset Grand Bazar upp sina portar på Kungsgatan i Göteborg, och skapade en ny shoppingepok i Sverige med brett sortiment, personlig kundservice och vänligt bemötande. På samma adress öppnade Grand Parfymeri sin första butik år 1987 av Kerstin ”Kickan” Rymo med visionen att kunna erbjuda det bästa inom parfym, hudvård och makeup, med personlig service i form av kunnig och engagerad personal.

Grand Parfymeri startades som ett familjeägt företag och var under många år Nordens största privata parfymeri. Grand Parfymeri har under åren nominerats flerfaldigt för bland annat Årets Doftavdelning, Årets Butik, Årets Webshop Medium och Bästa satsningen för ökad kundservice.

Företaget var i familjen Rymo’s ägo fram tills år 2015 då Grand Parfymeri förvärvades av Cosmetic Group AS. Idag hittar du oss i Göteborg, Västra Frölunda, Kungsbacka och online.